Αρχική Σελίδα » Αθλητικά »

Παπανικολάου: Παραιτήθηκα γιατί υπήρχε "κλίκα" παικτών στην ομάδα


Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Επισκοπικού ο προπονητής Νίκος Παπανικολάου μια εξέλιξη που κανείς δεν την περιμένε αφού η ομάδα είχε πολύ καλή πορεία και ήταν αήττητη επι 2,5 μήνες.

Ο κ. Παπανικολάου μίλησε στο PASsports.gr και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έφυγε από την ομάδα, κατηγορώντας μια εξάδα παικτών (χωρίς να αναφέρει ονόματα) οτι είχαν δημιουργήσει "κλίκα" μέσα στην ομάδα και υπήρχαν προβλήματα όπως η μη συμμετοχή στις προπονήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Παπανικολάου:

Εγώ ήρθα στην ομάδα με τον πρόεδρο και φεύγω με τον πρόεδρο γιατί μου έχει πει και ο ίδιος οτι έχει παραιτηθεί. Όταν ήρθε και μου ζήτησε να συνεργαστούμε εγώ του ζήτησα να είναι παίκτες στην προπόνηση πράγμα που δεν έγινε και αναγκαζόμουν να βάλω στα παιχνίδια απροπόνητους ποδοσφαιριστές. Με την πάροδο του χρόνου κατάλαβα οτι αντίπαλος δεν είναι οι ομάδες αλλά η "κλίκα" που υπάρχει μέσα στην ομάδα και αποτελείται από έξι παίκτες οι οποίοι πηγαίνουν μαζί και αν έχει πρόβλημα ένας από αυτούς σηκώνουν ανάστημα και οι άλλοι και επειδή γνώριζαν οτι εγώ έψαχνα για παίκτες έκαναν οτι έκαναν..

Στα 30 χρόνια που ασχολούμαι είτε σαν παίκτης, είτε σαν προπονητής πρώτη φορά μου έτυχε να διώξω παίκτη από την ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα και επειδή τον ξαναέφερα πίσω χωρίς να ρωτήσω τους πάικτες οι οποίοι θέλουν να κάνουν και τον πρόεδρο θεώρησαν οτι τους μειώνει ο προπονητής, εγώ φυσικά κοίταξα το καλό της ομάδας αφού δεν είχα να συμπληρώσω ούτε 11αδα.

Όλες οι προπονήσεις ήταν χωρίς τερματοφύλακα και με λίγους παίκτες και επειδή αυτό το εξέφρασα ασαν παράπονο στην προπόνηση οι συγκριμένοι έξι παίκτες θεώρησαν οτι τους μειώνω την προσωπικότητα.

Το αποκορύφωμα όλων ήταν στο φιλικό με τα Σερβιανά που αυτοί οι παίκτες ήρθαν για να δημιουργήσουν πρόβλημα, ο τερματοφύλακας ήταν προκλητικός αφού απλά καθόταν στο τέρμα χωρίς να κάνει καμία κίνηση, ενώ όταν του κάναμε παρατήρηση εγώ με τον πρόεδρο μας έβρισε γιατί θεώρησε οτι τον προσβάλαμε.

Αυτοί οι έξι πήγαν στον πρόεδρο και ζήτησαν την αποχώρηση μου γιατί προφανώς δεν μπόρεσα να κάνω το έντεκα στα έντεκα παρόλο που σε πολλά παιχνίδια δεν είχα ούτε αλλαγές, ενώ αυτοί οι παίκτες δήλωσαν οτι ήρθαν στην ομάδα σαν μια παρέα και δεν δέχονται να τους ενοχλεί ο προπονητής η να μην τους βάζει να αγωνίζονται.

Προτίμησα να αποχωρήσω γιατί δεν δέχομαι παίκτες ποδοσφαιρικά ανύπαρκτοι να με κριτικάρουν χωρίς να έρχονται για προπονήσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία μας τον πρόεδρο Τάκη Σπαθάρη, τον Στέργιο Τσέντζο και τους εξής παίκτες για τον χαρακτήρα τους Νίκο Κίτσιο, Δημήτρη Φάη, Χρήστο Σπαθάρη, Χρήστος Κλιτσινάρη, Θανάση Κλιτσινάρη, Ηλία Καραπαππά, Κώστα Αναγνώστου, Χρήστο Πεζόδρομο, Άγγελο Πεζόδρομο, Αλέκο Βασιλακή, Θέμη Φώτο και Αλέκο Τόκη.

Πηγή www.passports.gr